Cariere

limba germana

Suntem o Compania Mica prietenoasa si cu o echipa foarte inimoasa! Ne bucura sa petrecem timp impreuna, avem grija unii de altii, ne bucura sa ne intalnim in fiecare zi cu copiii de care avem grija si pe care ii educam. Punem mult suflet in ceea ce facem si suntem atenti la nevoile celor din jurul nostru: mici si mari.

Vrem sa crestem!

Iti place sa lucrezi cu copiii?  Vrei sa sa te dezvolti si sa participi la povestea Companiei Mici care se face mare? Alatura-te echipei noastre, trimite-ne CV-ul tau la office@companiamica.ro

Posturi Disponibile:

Compania Mica angajează educator/pedagog pentru activitatea de afterschool.

Compania Mica isi doreste sa fie pentru copii o prelungire fireasca a lui acasa. An de an sprijinim copilaria asa cum trebuie sa fie ea in fiecare etapa si nu ne dam in laturi de la lucrurile marunte facute cu rabdare si nici de la cele spectaculoase facute cu efort si inovatie.

Cautam persoane care iubesc copiii, calde și atente, intelegatoare, rabdatoare si creative. Bunavointa, disponibilitatea de a colabora in cadrul unei echipe tinere si dinamice, constientizarea importantei lucrului cu copiii sunt calitati pe care le apreciem in mod deosebit.

Conditii: limba germana (nivel avansat), disponibilitate de construire a unei cariere in domeniul educatiei prescolare si primare.

Responsabilitati:
1. Coordonarea, indrumarea unei grupe de copii/ elevi;
2. Supravegerea copiilor atat in timpul efectuarii temelor cat si in pauze
3. Realizarea de activitati instructiv-educative și extracurriculare;
4. Proiectarea și planificarea activitatilor;
5. Urmarirea obiectivelor educative ale Companiei Mici
6. Colaborarea in interiorul intregii echipe a Companiei Mici

Program de lucru de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, orar variabil.

Oferim:
- salarizare motivanta și un mediu absolut deosebit,
- deschiderea pentru o relatie de munca pe termen lung care poate include si sprijin in cariera (studii de pedagogie, reconversie profesionala in domeniul pedagogiei)
- concediu generos

Va asteptam!