Oamenii

Suntem educatori si, cei mai multi dintre noi, parinti. Suntem o echipa in care fiecare este creativ, inspirat, unic, in acelasi timp potrivindu-se de minune in ansamblu. Este ceea ce face din echipa noastra o valoare reala. Este ceea ce aduce o contributie consistenta pe drumul dezvoltarii copiilor care ne trec poarta.

Compania Mica inseamna toti acesti oameni care mestesugesc impreuna invatarea cu bucurie.


 

Roxana Vasile

Creator si coordonator al programelor educative ale Companiei Mici si al atelierelor de dezvoltare pentru copii, are experienta in procesele de invatare specifice unei EDUCATII IN LIMBA GERMANA, acumulata din interior, din pozitia de invatator, si din exterior, din activitatea de 10 ani de coordonare a unor programe de educare si de dezvoltare PRIN JOACA SI DIALOG.


Simona Deliu

Cu o experienta de 18 ani in domeniul financiar, a fost fascinata de experienta minunata a copiilor sai, care au invatat germana (si nu numai), de la „Frau Roxana”. De aici, pasul catre Compania Mica, unde se ocupa de partea organizatorica. Crede in norme si reguli ca o cale catre siguranta si eficienta si a gasit la Compania Mica, printre atatia copii, reteta pentru o relatie buna cu acestia: trebuie sa fii  drept si binevoitor si trebuie sa ii respecti!

 


Ionela Ghita

Educatoare la grupa mica si pedagog la clasa I, Ionela a absolvit de curand Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, sectia pedagogie primara si prescolara. Ionela a descoperit la Compania Mica vocatia de a fi dascal si a imbratisat-o cu dedicatie. Blanda, zambitoare si creativa, avand spirit de initiativa, gaseste mereu modalitati originale si eficiente de captare a atentiei si a interesului celor mici. Ii place sa lucreze cu copiii intr-o atmosfera de incantare si o genereaza neincetat. Ionela crede cu tarie ca atunci cand iubesti ceea ce faci, poti atinge performanta fara sa simti efortul depus.


Claudia Bach

Educatoare grupa mijlocie, Claudia a trait timp de 10 ani in Austria, unde a obtinut certificatului ECDL Advanced, a absolvit cursul de “Coach für deutsche Sprache”, urmat de un an de practica la o scoala privata din Austria. Fire organizata, perseverenta si rabdatoare, membru valoros si plin de initiativa al echipei, Claudia crede ca meseria de educator implica rabdare, dragoste, disponibilitate, pregatire continua, adaptare la nou si daruire de sine si spune ca cei mici ii umplu inima de bucurie si asta ii face munca mai usoara.


Andreea Maci

Educatoare grupa mare / profesor afterschool, este o excelenta vorbitoare a limbii germane, a absolvit Colegiul German Goethe, a dat  bacalaureatul international german si a incheiat studiile in limba germana la ASE. Andreea tine foarte mult ca gradinarii si elevii cu care lucreaza sa stapaneasca bine limba germana, sa inteleaga ca o buna colaborare intre elev si pedagog se bazeaza pe respect si disciplina; are o relatie atent construita cu copiii, bazata pe fermitate si respect reciproc. Ea crede ca, pe langa limba germana, copiii trebuie sa isi dezvolte la gradinita si creativitatea, imaginatia, prietenia, amabilitatea si respectul, iubirea si fericirea.


Britta Seidner

Profesor afterschool si colaborator in pregatirea testului de limba pentru grupa mare, Britta este o sursa nesecata de joaca, buna dispozitie, invatare prin imersie intr-un univers plin de lucruri speciale pentru copii; vorbitoare nativa, absolventa a Liceului Pedagogic din Sibiu, in limba germana, si a Facultatii de Teologie Evanghelica, tot in limba germana, specializata in Germania in domeniul educatiei pre-scolare, este prima la joaca si la dezvoltat proiecte cu copiii.


Kirsten Frick

Profesor afterschool, consultant in metodica si didactica; profesor in invatamantul primar, absolventa a Liceului Pedagogic Sibiu, in limba germana, absolventa de filologie la Universitatea Bucuresti si a Facultatii de Germanistica a Universitatii Witten, Germania; fire hotarata, Frau Kirsten stie sa ii obisnuiasca pe elevi cu standardele invatarii si sa ceara de la ei in mod eficient tot ce pot ei sa dea.

 

Daniel Voicescu

Profesor de matematica, este indragostit de mult timp de aceasta stiinta, de aceea a si fost multiplu olimpic la matematica. Ii plac foarte mult copiii si se poate mandri cu 3 ai lui si cu o foarte buna relatie cu toti elevii care ii trec prin mana.


Dr. Gabriela Oproiu

Medic primar pediatru, IOMC


Asistent Cristian Ungureanu

IOMC


Monalisa Teodorescu

Psiholog si psihoterapeut, Monalisa este perceputa ca un element de stabilitate in grup. Cu bune abilitati de analiza si sinteza, este orientata catre rezultat. Sociabila, cu o fire entuziasta, reuseste sa fie un foarte bun motivator - lucru de o mare importanta, mai ales cand vine vorba despre copii.


George Turliu

Teolog, pedagog, muzeograf la MTZR, muzician, creatorul atelierului muzical interactiv numit “Odiseea Muzicală” si a altor ateliere-spectacol in colaborare cu alti artisti.


Dan Vasile

Trainer organizational si coach, Dan ne este alaturi atunci cand oamenii mari din Compania Mica vor sa se joace si sa invete. Cu o metoda de coaching originala, bazata pe tehnici din teatru si pregatirea actorului, Dan a lucrat de-a lungul timpului cu echipe din ING, Cora Romania, L’Oreal.


Nicoleta Rusu

Actrita la teatrul Ion Creanga, initiatoarea spectacolelor pentru copii Tapusele.


Paula Cristea, Mihaela Descultu si Nela Popescu

Cele trei doamne ne ajuta cu o mare varietate de activitati legate de masa,  igiena si organizare. Desi lucreaza deseori sub presiune, reusesc sa fie mereu calme si binevoitoare cu copiii si sunt foarte atente la nevoile lor.