Înscrieți-vă copilul în perioada 1 aprilie – 30 iunie și bucurați-vă de o lună gratuită la „Grădinița Compania Mică”, grădiniță privată în sectorul 2, cu program de limba germană intensiv/matern.

gradinita sector 2

Promotia este valabilă pentru înscrierea în orice grupă de la mini la mare, pentru toate tipurile de program, în limita celor 10 locuri disponibile. 

Ai un prieten care caută grădiniță sau afterschool? Are copilul tău un prieten care i-ar putea fi coleg? Povestește-le despre noi. Înscrierea lor înseamnă o lună gratuită de program pentru copilul tău!

gradinita sector 2

Locurile sunt limitate. Pentru detalii despre ofertă, citește regulamentul și contactează-ne. Mulțumim pentru loialitatea ta!

„Grădinița Compania Mică e de poveste. Este locul în care sunt primiți – cu căldură, empatie, răbdare și bunăvoință – cei mici și foarte mici, dintre care unii ies pentru prima oară în lumea mare care îi înconjoară: experimentează un mediu nou, oameni noi (întotdeauna cu zâmbet și generozitate), spații noi, rutine noi.
Compania Mică ajunge încet încet să fie un alt fel de acasă, pentru că cei mici simt aici starea de bine – se simt în siguranță, se simt îngrijiți, capătă încredere că totul e bine, se joacă, desenează, cântă. Învață.”

Roxana Vasile,
Fondatoare, Director Educațional

Noi, educatorii de la Compania Mică, ne asigurăm că fiecare zi e plină de descoperiri și zâmbete.

Contactați-ne și programați o vizită la grădiniță. Experimentați câteva momente minunate de copilărie!

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de aceste oferte speciale limitate, vă rugăm să citiți regulamentul promoțiilor.