You are currently viewing De sfarsit de an

De sfarsit de an

La Compania Mica suntem norocoase sa facem cu drag si dedicatie ceea ce ne place: sa crestem copii. Sa ii facem mari. Alaturi de familie.

Efortul pe parcursul unui an scolar este mare si de partea noastra, si de partea copiilor si a parintilor. Dar momentul de final de an e o incununare a tuturor stradaniilor si e ipostaza in care ne bucuram nu doar de vacanta care vine ci si de implinirea a ceea ce ne-am propus. Este un moment de multumire autentica.

Atunci cand efortul nostru este apreciat, bucuria este mare.

Cu permisiunea d-lui Andrei Lazaroiu postez aici gandurile lui calde si cuvintele frumoase:

,,Anul acesta mi-am petrecut ziua de naștere alături de soția mea și de fiul nostru Andrei înItalia într-un loc minunat numit Bellagio (lacul Como). În timpul excursiei cu vaporul, Andrei și-a facut o prietenă de vârsta lui, Maja cu care a vorbit, s-a jucat si s-a distrat timp de patru ore in limba germană 🙂 Acolo, Andrei a realizat cât de importanta este cunoașterea unei limbi străine precum limba germană dar și cât de ușor iți poți face prieteni indiferent de locul în care te afli. Acesta a fost unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreuna, vazându-l pe Andrei cât de liber și sigur pe el se exprimă în germană. O mare parte din aceasta bucurie i se datorează gradinitei “Compania Mică”, locul în care Andrei a prins încredere și i-au fost date aripi pentru a vorbi limba germană. Multumesc Frau Roxana, Frau Simona, Frau Andreea, Frau Claudia! Multumiri intregii voastre echipe faine! Vă iubim! 🌈❤”