You are currently viewing DECEMBRIE LA COMPANIA MICA

DECEMBRIE LA COMPANIA MICA

Plin, intens, colorat si mirosind a scortisoara si a brad, 2016 a intrat in linie dreapta. Iarna s-a furisat, nici noi nu stim cand, aducand cu ea bucuria aceea de obraji rosii, fulare pufoase si abur de ceai fierbinte. O sarbatorim cum se cuvine la Compania Mica. In decembrie avem, an de an, prilejuri minunate de entuziasm, munca in echipa, celebrare si recunostinta.

5 decembrie

FACEM BRADUL!

O zi super-speciala in care decoram bradul si invatam despre munca in echipa, despre rabdare, despre cum cei mai mari au intelegere fata de cei mai mici. Lasam ideile sa zburde, ca bradul sa fie expresia creativitatii noastre!

6 decembrie

MOS NICOLAE

Dupa ce copiii vor fi gasit in ghetute daruri simple de la Mos, vorbim despre Sf. Nicolae si frumusetea traditiei de a darui. Apoi invatam o reteta simpla si placuta de ciocolata calda si ne bucuram de un deliciu iesit chiar din mainile noastre!

9 decembrie

ATELIER DE CRACIUN – partea 1

O fi el Mosul magic, dar sigur-sigur se bucura cand copiii il ajuta. Asa ca ne punem pe treaba si confectionam decoratiuni din materiale naturale sau reciclate. Suntem harnici, entuziasti si responsabili!

12 decembrie

ATELIER DE CRACIUN – partea 2

Continuam si munca, si distractia! Facem mere coapte, ne lingem pe degete si suntem gata pentru a confectiona, din portocale si cuisoare, suporturi inedite de lumanari!

15-16 decembrie

ATENTIE, SE FILMEAZA!

Ne dorim sa surprindem atmosfera ce se instaleaza la noi in gradi la fiecare sfarsit de an… Un filmulet este o super-experienta care ne emotioneaza, ne motiveaza si ne ajuta sa ne readucem aminte, in orice sezon, ce mult s-a muncit pentru serbare, ce inseamna febra sarbatorilor…

21 decembrie

SERBAREA DE CRACIUN

Cum altfel am putea incheia un an atat de plin decat sarbatorind! La Compania Mica, serbarea de Craciun este o traditie, dar si un prilej de inovatie… si surpriza… Deci nu va dezvaluim mai mult si va asteptam cu drag!