You are currently viewing Succes!

Succes!

“Succes!” este o urare care imi face bine si imi face placere. Primesc cu drag empatia si intelegerea atasate acestei expresii. Si le daruiesc la randul meu cu drag si cat pot de des. Si cu zambetul pe buze. Mereu as vrea sa adaug… “Stiu ca nu iti e usor! Stiu insa si cata pasiune investesti, de cate ori o iei  de la capat, ce munca depui si cate dezamagiri reusesti sa arunci la cosul de gunoi pentru a merge mai departe!”

Ilustratia intitulata “The Iceberg Illusions!” nu are nevoie de explicatii. Este un bun instrument  pentru a ne schimba perspectiva asupra noastra ca oameni, ca parinti, asupra copiilor nostri si, nu in ultimul rand, asupra educatorilor copiilor nostri.

Dedic ilustratia echipei Companiei Mici. Stim cu totii de ce.

RV

Sylvia Duckworth are o experienta de pedagog de peste 30 de ani in sisteme independente de invatamant, este pasionata de lucrul cu dascalii, este Google Certified Innovator si stie sa ilustreze foarte bine diverse realitati legate de copii, de invatare, de ce inseamna scoala. Cele mai multe astfel de ilustratii au ca destinatari educatorii, pedagogii, profesorii, trainerii. Dar nu numai.