You are currently viewing Ce mancam azi la gradi?

Ce mancam azi la gradi?

O intrebare care vine cateodata – rar, ce-i drept – de la copii; de cele mai multe ori, este o intrebare indreptatita din partea parintilor. Hrana de la gradi este ceva foarte serios, pentru ca, in mare masura si timp de cativa ani buni, copiii mananca si isi formeaza obiceiurile de alimentatie chiar aici.

Copiii percep gradinita, la inceput, ca pe o prelungire a lui acasa – si aici primesc zambete, atentie, educatie, spatiu placut si timp suficient de joaca, sunt bine ingrijiti si bine hraniti.

Hrana lor este la fel de importanta ca si educatia lor: trebuie sa fie corecta, din punct de vedere nutritiv… si sa le placa!

Cand vine vorba de mancare, copiii au dreptul sa fie pofticiosi sau chiar mofturosi! Nu e ceva usor de gestionat si uneori ne confruntam cu gusturi foarte diferite si cu preferinte inradacinate puternic. Sa produci si sa livrezi preparate pentru cei mici este o meserie in sine, un domeniu specializat. Hrana trebuie pregatita zilnic, din ingrediente proaspete si naturale, intr-un spatiu dedicat, care se conformeaza tuturor normelor de igiena.

La Compania Mica, cu ajutorul prietenilor de la Dinner Food, oferim o varietate mare de mancaruri, un meniu intins pe mai multe saptamani, in care alternam gusturi si ingrediente. Astfel, ne asiguram ca pofticiosii, dar mai ales mofturosii, vor fi multumiti, bine hraniti si gata pentru explorarile zilnice. Ne bazam pe profesionisti, oameni de incredere care inteleg importanta muncii lor si care reactioneaza instantaneu la orice modificari se impun.

“Copilaria este ultima sansa a parintilor de a influenta alegerile alimentare ale copilului si de aceea impunerea unor obiceiuri si atitudini corecte fată de mancare vor ajuta viitorul adult sa aiba o alimentatie echilibrata si sanatoasa.”

(sursa: http://www.mihaelabilic.ro/comportamentul-alimentar-la-copiii-prescolari/)

Pofta buna!