You are currently viewing Invitatie la FIRISOR DE MARTISOR, editia a VII-a

Invitatie la FIRISOR DE MARTISOR, editia a VII-a

Cand: 27-28 februarie, toata ziua
Unde: la Compania Mica, Str. Judetului nr. 23, sector 2, Bucuresti

Dragii nostri mici si mari,

Pe 27 si 28 februarie, adica luni si marti, la Compania Mica se desfasoara un targ de traditie, ajuns deja la cea de-a VII-a editie: „Firisor de Martisor”. Am facut mereu pasul spre primavara pregatindu-ne temeinic, fiind harnici, creativi si gandindu-ne la cei din jurul nostru. Pentru ca, nu-i asa, nimic nu se compara cu gospodareala care te dezmorteste dupa iarna si te pregateste sa te avanti iar in verde crud si ciripit de pasarele.

Ce tot facem de aproape o luna? Cele mai faine martisoare pentru mamici, dar si pentru voi toti! De-aici si emotia mai mare: nu doar mamicile vor apuca sa vada martisoarele noastre, ci facem o intreaga colectie, pe care o vom pune in vanzare in cele doua zile de targ. Scopul? Strangem bani si apoi ii trimitem parintilor Teodorei Tudose, studenta de 19 ani cu probleme grave de sanatate, care are mare nevoie sa ajunga in Austria.

 

Anul acesta, martisoarele noastre sunt sticlute cu mirodenii… si mesaje! V-am spus ca suntem creativi? Ia poftiti si vedeti ce a iesit din zecile de manute care au lucrat de zor, invatand, usor-usor, cate ceva despre rabdare, maiestrie si caritate.

Va asteptam cu drag!