You are currently viewing MARTIE LA COMPANIA MICA

MARTIE LA COMPANIA MICA

Sau luna lui „Poftiti, va rog!”

Martie este o luna foarte importanta la Compania Mica. Ii spunem luna lui „Poftiti, va rog!” pentru ca, in martie, inaintam si ne deschidem catre experiente si intalniri inedite.

10 martie

Poftiti, va rog!

In martie deschidem portita si ii poftim la noi in vizita pe cei mici, viitori “gradinari”, si pe parintii lor curiosi; ne prezentam cum se cuvine si ii primim cu un spectacol de teatru interactiv de umbre, apoi le aratam ce stim si ce ne place in doua workshop-uri distractive si creative cu tema primavaratica.

11.00: Teatru interactiv de umbre: Cei trei purceluși cu Nicoleta Rusu

15:00: Atelier sticlute cu mesaje

16.00: Atelier de plantat zambile (ghivecele sunt o surpriză)

Pentru programările vizitelor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0744 557292 și 0758246969.

Interviul de limba de la Colegiul Goethe

Martie este luna in care grupa mare este poftita sa dea interviul pentru intrarea la Colegiul Goethe, in clasa 0. Gradinarii nostri devin scolari! Copiii stiu asta si isi aduna fortele… E tot un fel de joaca, dar mai serioasa; ceea ce nu inseamna ca nu ne jucam, citim, vizionam filme sau ascultam carti audio… sau ca nu sporovaim foarte mult! Ce stim sigur e ca viitorii scolari nu isi pierd bucuria si prospetimea. Pur si simplu, intr-unul dintre week-end-urile lui martie, vom fi la scoala, ne vom stapani emotiile (vorbim, desigur, de noi, educatorii si parintii) si ii vom insoti pe copii in prima aventura serioasa intr-ale formarii: interviul de limba.

In rest, Compania Mica ramane Compania Mica – nu ne intrerupem din facut tot felul de lucruri: facem experimente (voi stiti cum incoltesc varza rosie si broccoli? Mai aveti putina rabdare si va zicem noi), facem in fiecare luni pe bucatarii (am facut impreuna o salata delicioasa cu ceapa verde si marar), facem sport, invadam parcul…

24 martie

Devenim adevarati gradinari! O doamna inginer horticol ne pofteste in gradina sa plantam copacei, flori, arbusti… Ne invata si ne ajuta, alaturi de inca doi gradinari priceputi.